тука по магазините мисля по-евтино излизат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
щипки за прагове
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениетука по магазините мисля по-евтино излизат.
за мен са 16 лева
поздрави!
Comment
-
Да поизтупам темата от прахоляка. Някой знае ли къде има пластмасовите щипки, които стоят отстрани. С номер 82432125. Едни намерих в Ибей, но се оказа, че продавача не ....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДа поизтупам темата от прахоляка. Някой знае ли къде има пластмасовите щипки, които стоят отстрани. С номер 82432125. Едни намерих в Ибей, но се оказа, че продавача не ....Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеАко са като на 155 имаше при Митко на автогарата и при Иво Танев
Явно накрая ще играе някой силикон или нещо друго.
На горните два сайта също няма.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПри Иво Танев има всякакви, но не и тези.
Явно накрая ще играе някой силикон или нещо друго.
На горните два сайта също няма.
Тия за праговете ли са?
Скоро ще обикалям да търся за камиончето щипки, признай си за къде са, та да извадя мостри от боксера. Току виж - изскочило нещо.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Набарах ги в един наш сайт. Интересното е, че до вчера не излизаше. Тия щипки са не само за 145/6, а и за 155, Ланча, Фиати и други кошници, но са еднакво трудни за откриване.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment